С изненада за треньори и публика започва третият сезон на "Гласът на България"

Още в първи епизод на най-гледаното музикално шоу „Гласът на България” ще има изненада за треньорите и зрителите пред малкия екран. Това, което ще се случи на сцената не просто ще провокира Десислава, Миро, Наско и Орлин, но в известна степен ще ги предизвика и обърка. Става въпрос за въвеждането на нов елемент в „Гласът на България”, който умело е запазен до последния момент в дълбока тайна от екипа на шоуто. „Мисля, че това ще бъде сезонът с най-силните певци, които до този момент сме виждали. Има много интересни лица, а още в първи епизод ще видим и участник, който има вече изградена музикална кариера у нас” – това са само част от тайните, обвили третия сезон на „Гласът на България”, които днес водещият Мартен разкри пред цяла България. /Повече за разговора на водещия с Деси и Сашо в „Преди обед” вижте тук./

На интересните и много често напрегнати моменти в „Гласът на България” зрителите на bTV ще станат свидетели от 21 септември. Броени часове преди това ще завършат и снимките на шоуто. В момента екипът работи трескаво по заснемане на т.нар „битки”, в които участниците в отборите се изправят един срещу друг, за да се преборят за оставането си в шоуто. С първия снимачен ден летвата бе вдигната изключително високо от първата двойка, изляза на ринга на „Гласът на България”. И това беше само първото от поредицата тежки решения, които треньорите трябваше да вземат. Някои от изпълненията на участниците успяха да оставят менторите безмълвни и да провокират истинска борба между четирите основни фигури във формата. Пленени от показаното на ринга, треньорите се пребориха както за още уникални гласове за своя отборно и успяха да променят съдбата на част от участниците.

И докато настоящите кандидати за титлата „гласът на България” се борят на ринга, с атрактивен флаш моб в метрото, участници от изминалите сезони поздравиха вчера софиянци. Тодор Георгиев, Христо Младенов и Васил Чергов представиха авторските си проекти, а новината на вечерта бе, че гласовитата Вася Попова заминава съвсем скоро за Бъркли, където е приета да учи. Песни на Бионсе, Майкъл Джексън и още куп изпълнители бяха представени на атрактивното шоу в тунелите на софийския метрополитен от най-запомнящите се участници в „Гласът на България”. Атрактивното подземно шоу бе подготовка за старта на единствения риалити формат у нас, в който само гласът има значение и започва на 21 септември от 20 часа само в ефира на bTV. Телевизията ще излъчи и втори епизод на шоуто веднага на следващият ден, 22 септември от 20.00 часа.