Румънската сензация INNA поздрави феновете на „Гласът на България” дни преди първия си концерт в България

Дни преди първия си самостоятелен концерт в България, една от най-атрактивните съвременни поп изпълнителки INNA изпрати специално послание към всички фенове на „Гласът на България” и почитатели на клубната музика у нас.

Сексапилната румънка ще пее пред българска публика на 17 март в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново, като повод за поканата й е празникът на старопрестолния град. Събитието, което е и част от културния календар за 2019 г., е организирано съвместно от АРТ БГ и община Велико Търново.

INNA става известна през 2008 г. още с първия си сингъл “Hot”, като за кратко се превръща в сензация на световната клубна сцена. Следващите три сингъла на певицата постигат успех в световен мащаб, което води до номинация на музикалните награди на MTV Европа 2009, а в началото на 2010-та сингълът „Hot“ достига номер 1 в престижната класацията „Билбордс хот денсеър плей“ в Съединените щати. Този сингъл озаглавява и дебютния албум на INNA.

Следват множество участия в цяла Европа и мащабно турне във Франция, Германия, Испания, Турция, Ливан и Румъния през 2011-та година. Вторият студиен албум на Inna “I аm the Club Rocker” излиза през октомври същата година и постига още по-голям успех в Северна Америка, включително и в Мексико, където се превръща в тотален хит.

През последните десет години, няма престижна днес сцена, където да не присъстват хитовете на Inna. До този момент има издадени общо 5 албума, които покоряват челните места в световните музикални класации и продават милиони копия в целия свят.

Билетите за събитието са в продажба от „Туристически информационен център - Велико Търново” и Eventim.bg на цени от 20 до 40 лв и студентски билети от 15 лв.