Публиката в препълнената зала 1 на НДК пя и танцува заедно с Миро

Снимка: Artvent

Публиката в пълната зала 1 пя и танцува с Миро на втория му концерт за годината в НДК, който беше част от турнето му Best of. Коледното издание беше в четвъртък вечерта и събра хитовете на изпълнителя, както и специално подбрани рождествени песни.

Победителката в „Гласът на България“ – Надежда Ковачева и нейните подгласнички – Димитрина Германова и Елена Попова бяха на първия ред в зала 1 и бяха специално поздравени от треньорът, който се окичи с короната този сезон. Миро дори покани на сцената Надежда, с която заедно изпяха обичаната народна песента „Кой уши байряка“ на финала на концерта.

Преди това, един от специалните гости на сцената бе и поп дивата Мария Илиева, която също бе сред треньорите в десетия сезон на най-гледаното музикално шоу на bTV.

Феновете на Миро имаха възможност да се потопят в магията на неговата музика и да споделят емоцията и атмосферата на изпълненията му на живо. На сцената с него бяха са музикантите от SoulBmoll и вокалното трио TRINITY.

Снимка: Artvent

Огромният интерес на публиката добави този концерт в календара на турнето допълнително, а големият финал на „Best of“ ще бъде на 17 април 2024 г. в зала „Арена София“ на 17 април.

Снимка: Artvent

TRINITY са Славина Калканджиева, Миглена Русева и Божана Спасова.

Снимка: Artvent

SoulBmoll са Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов (барабани), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта).

Снимка: Artvent

Снимка: Artvent