Прея ще отпразнува рождения си ден със специален концерт

Младата изпълнителка винаги е мечтала да направи лайв по случай празника си и тази година, заедно с момчетата от нейния бенд и танцьорите от PRJCT 360 ще вдигнат нивото и вибрациите с един Birthday Bash Live Concert в кино „Кабана“ утре, на 22.09.

„Елате да празнувате с мен, да вдигнем сто наздравици, да потанцуваме, да се снимаме и да запечатаме спомени от последните летни дни, които да ни държат топло през идните месеци. Ще бъде магично, тържествено, секси, смешно и тотално не за изпускане.Чакам ви с нетърпение, save the date.“ – сподели с феновете си младата изпълнителка.

На събитието ще присъстват много специални гости в лицето на Дивна и Били Хлапето, с които Прея ще изпълни любимите на всички песни „Забранен достъп“ и „Малките неща“. Освен тях двамата, на сцената ще се качи и Рая Димитрова - RA.YA от „Гласът на България“.

За гостите на събитието ще има сладки изненади от “100 грама сладки” и томбола с подаръци - тениски, дискове и ваучер от Fashion days, едни от партньорите на събитието.

Билети могат да бъдат закупени, както онлайн в мрежата на Eventim и URBO, така и на място, в деня на концерта.