Последни крос битки в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Последни невероятни крос битки в „Гласът на България“ предстоят тази неделя от 20 ч. по bTV. Останалите 14 участници от различните отбори ще се изправят един срещу друг, за да определят кои 7 от тях ще продължат напред и ще стъпят на сцената в предстоящия полуфинал на живо, който е на 27 ноември по bTV. Треньорите все така внимателно ще пресмятат всеки свой ход, но публиката в залата ще определи кой от претендентите в крос битките да продължи напред. Гласуването се извършва чрез специално приложение веднага след всяка битка на сцената.

Изключително напрегнато, емоционално и много интересно ще е случващото се в залата, а зрителите ще се насладят на уникални, емоционални и супер класни изпълнения. За своето място на полуфинала в „Гласът на България“ в неделя ще се борят - рок дивата Дженифър Цанков от отбора на DARA, прекрасната Мария Теохарева и очарователният Дан Розин, който и този път няма да откъсне поглед от треньорката си. От отбора на Любо Киров в сблъсък ще се изправят – уникалната Мирела Кънева с хитова песен на италианците от Манескин, младата Надежда Богоева с уникално, „концертно изпълнение“, Боян Боев със супер хит на легендарната Kate Bush и супер емоционалният Калоян Николов, който ще заложи неочаквано на песен на Сам Смит. След като в предишния епизод нито един от хората в отбора на Иван Лечев не продължи напред ще е повече от любопитно как Мастърът ще изиграе картите си този път и ще има ли въобще негови представители на полуфинала. В неделя от неговия отбор на сцената ще блеснат - крехката Цветелина Петрова, секс идолът на сезона Никола Стоянов – НИК с уникално парче на Ariana Grande и „нешлифованият диамант“ - Десислава Латинова, която и този път ще се представи зашеметяващо. От отбора на Галена в страховити крос битки в епизода ще се изправят – 17-годишният Максим Панайотов с изпълнение на българско парче, Александър Маринов - Компира с неочаквано изпълнение и Александър Петров от Добрич, който ще представи повече от достойно.  

В края на епизода ще станат ясни 14-те полуфиналисти в деветия сезон на „Гласът на България“, а за зрителите пред екраните ще бъде обявено началото на ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА.

ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА ще стартира веднага след края на епизода в неделя и ще даде възможност на зрителите да спасят и да върнат един от отпадналите в крос битките участници, обратно в шоуто. Тя ще бъде активна на www.glasat.btv.bg, където всеки зрител ще може да гласува до 40 пъти и напълно безплатно за своя фаворит. Зрителите ще могат да гласуват в рамките на само 24 часа, а победителят ще бъде обявен от водещия Иван Тишев в началото на епизода на живо – следващата неделя от 20 часа по бТВ.

Победителят в ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА ще се завърне в надпреварата за наградата от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ и ще участва на полуфинала на живо.

Не пропускайте емоционалните и взиривяващи изпълнения в последните крос битки в „Гласът на България“ - тази неделя от 20:00 часа по bTV. Следете всичко, което се слуучва и зад кулисите на предаването в „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала му.