Последна възможност да спечелиш двойна покана за концерта на 8 април!

Последен ден от първата седмица на играта, в която печелите двойна покани за концерта на живо в понеделник – 8 април! Вчера – в четвъртия "лов на коментари”, първи с верен линк беше потребителят a.iva. Тя бе информирана по имейл как може да си получи поканата и дори вече си я взе =)

Преди да ви запознаем с последното условие на играта за тази седмица, да си припомним правилата:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (първа) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за първия концерт на живо, който ни предстои съвсем скоро!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в последния ден от първата седмица на играта - 5 април:

В коментарите под едно от видеата с изпълнения в отбор Виктория Терзийска сме скрили коментар за Миро. Открийте видеото с коментара и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 1 ДЕН 5:

Миро е страхотен изпълнител!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!