Последен шанс за участниците да продължат към супер битките в "Гласът на България"

В неделя вечер, 29 април, зрителите на bTV ще станат свидетели на 6 вокални двубои в „Гласът на България“, които ще класират последните изпълнители към най-безмилостния етап на шоуто – „супер битките“. Графа, Поли, Камелия и Иван Лечев продължават към третия етап с  по 8 души в отбора си, които ще бъдат разделени в две групи от по четирима. Всяка четворка ще взлезе в супер битка помежду си с индивидуално изпълнение. Двама от тях ще продължават напред и двама ще отпаднат на крачка от финалите.

В последния епизод на вокалните двубои Графа и Иван Лечев нямат право на повече „кражби“ от другите треньори и ще трябва да избират само между участниците в собствените си отбори. От тима на Графа на сцената ще излезе Мария Пашалийска, която впечатли всички треньори с изпълнението си на Foster the People - Pumped up kicks от „кастингите на тъмно“. Иван Лечев ще провери напредъка на единственото трио в пети сезон „Тринити“, които ще изпълнят супер хита на Джъстин Тимбърлейк „Mirror“.

Поли Генова и Камелия могат да се възползват от по една последна кражба, като добавят талант от друг отбор към своя.  Камелия ще тества професионализма на Теодора Цонева, като я изправи срещу друг участник, който умее да пее джаз, а за отбора на Поли на сцената ще излезе една от най-впечатляващите изпълнителки от „кастингите на тъмно“ – рускинята Анастасия Белявская. Младото момиче от Москва ще се опита да повтори успеха си от предишния етап на шоуто, когато вдигна на крака жури и публика с уникална собствена интерпретация на класиката „I want to break free“ на Queen. Дали Анастасия ще се класира за супер битките, зрителите на bTV ще разберат в последния епизод от вокалните двубои в пети сезон на „Гласът на България“ тази неделя от 20.00 часа.