Последен шанс да станеш част от публиката на втория концерт на живо!

Последен шанс да спечелите двойна покана за втория концерт на живо на 15 април!

Вчера – 11 април, ви изпратихме на "лов за коментарите” в рубриката V-Reporter. Най-бърз с линк към материала от условието на играта бе Deyan Mitov. Потребителят вече е информиран как може да си получи поканата!

Преди да ви запознаем с условието за днес, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (втора) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за втория концерт на живо, който предстои на 15 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в петия ден от втората седмица на играта - 12 април:

В коментарите под едно от видеата с изпълненията на участниците от отбор Данчо Караджов сме скрили информация за фен зоната на концертите на живо. Открийте видеото и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 2 ДЕН 5:

Фен зоната е най-готиното място в залата!

А сега ВНИМАНИЕ: САМО ДНЕС, освен най-бързият, печелят и следващите 10! Уточняваме: първият, който публикува линк към видеото, което търсим, печели двойна покана, а тези 10 от вас, които публикуват линка след него, влизат в залата в понеделник и ще бъдат във фен зоната пред сцената (правостоящи).

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!