Последен шанс да станеш част от публиката на големия финал на "Гласът на България"

Честит празник на всички потребители на сайта на "Гласът на България"! Предстои да го направим двоен за 16 от вас, които ще спечелят в играта днес.

Днес е последният ден, в който можете да си спечелите място в публиката на големия финал в "Гласът на България"! Не забравяйте, че, както всеки петък, и днес разиграваме 15 двойни пропуска за фен зоната (правостоящи)!!! Най-бързият печели двойна покана, а следващите 15 печелят пропуски за фен зоната.

Преди да ви изпратим на финален "лов на коментари" трябва да честитим на победителя от вчера. Четвъртият победител в последната седмица на играта, който ще гледа финала на "Гласът на България" на живо, е lisichka29! Честито!

Да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (осма) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за седмия концерт на живо (ФИНАЛ), който предстои на 27 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието в петия (последен) ден от последната (осма) седмица на играта - 24 май:

В коментарите под едно от видеата от полуфинала в рубриката V-Reporter сме скрили информация за играта на сайта, в която печелите покани за концертите на живо. Открийте видеото и споделете линк към него в коментарите под този текст!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 8 ДЕН 5 (последен):

Всеки делничен ден на сайта на „Гласът на България“ публикувахме ново условие на играта, която ви осигуряваше място в публиката на големите концерти на живо в шоуто!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!