Последен кастинг епизод за сезона и финална селекция в "Гласът на България" тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Адвокат по гражданско право, обичан от децата учител по музика, двойник на Галин, близка на Ал Бано и благоевградската Бионсе атакуват последния кастинг епизод в сезон 9 на „Гласът на България“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Последната доза гласовити участници ще дадат всичко от себе си с надеждата да си спечелят някое от последните места в звездните отбори на DARA, Галена, Любо Киров или Мастър Лечев. Треньорите пък ще се ослушват „като за последно“ в този епизод, за да не изпуснат и последния уникален глас, с който да направят отборите си супер добри.

Участниците тази година са много силни и искаме да не изпуснем и последния човек“, ще сподели с вълнение DARA.

Отборите са пълни с талантливи хора, но все още има какво да чуем“, ще добави Галена.

Ще натискам бутона при всяка възможност стига да чуя гласa, който ми трябва“, ще заяви в началото нахъсаният за победа Любо Киров.

А най-опитният сред треньорите - Мастър Лечев, ще обобщи със самочувствие, че: „Играта изобщо не е приключила!“.

Истински емоции, неочаквани обрати, участници с интересни истории и нечувани гласове ще звучат в последния кастинг епизод за сезона. По традиция в него ще има и една много специална, музикална изненада за зрителите и треньорите, която ще изправи на крака всички в залата.

След като бъде чут и последният глас в КАСТИНГИТЕ НА ТЪМНО, в края на епизода треньорите ще направят своята ФИНАЛНА СЕЛЕКЦИЯ. Според правилата на шоуто те ще имат тежката задача да преценят с кои участници да продължат напред в „Гласът на България“ и ще трябва да сведат отборите си до 12 човека в отбор.

Следващият етап в музикалната надпревара - ВОКАЛНИТЕ ДВУБОИ, започва другата неделя по bTV и обещава още повече страхотни емоции и изненади за всички пред екраните.

Не пропускайте последния супер интересен кастинг епизод – в неделя от 20:00 ч. по bTV, а  всички новини за треньори и участници, и епизодите на „Гласът зад кадър“ можете да следите на: www.glasat.btv.bg в youtube канала на предаването и в социалните му мрежи.