Последен двубой в „Гласът на България“ преди супер битките в шоуто

Последните музикални двубои в четвърти сезон на най-гледаното музикално риалити ще сблъскат най-младите таланти в битка за малкото оставащи места в отборите на менторите. В неделя петима участници ще напуснат шоуто завинаги, а 32-ма ще продължат със своите треньори към супер битките. Само един от талантите ще бъде спасен от отпадане, а решението за това кой да е той, е в ръцете на Графа, който единствен има шанс да направи свежо попълнение в отбора си.

Поли Генова ще избере да противопостави на сцената две дългогодишни приятелки, които за първи път ще пеят заедно, но като конкуренти. Тази битка ще постави Поли пред поредния труден избор, от който ще зависи съдбата на младите певици Йоана Маринова и Ирена Куцарова.

С нестандартен избор на песен на Веселин Маринов Поли ще изпита вокалните и сценични възможности на младия Асен Владимиров, познат на феновете на предаването като „българския Джо Кокър“ и женски дует в лицето на сестрите Маргарита и Емилия Инчеви.

Камелия ще изправи една срещу друга младите красавици Елена Фрейман от Москва и Радостина Гунгалова от София. Коя ще продължи към супер битките и дали другата ще бъде спасена от Графа или участието й ще приключи – ще стане ясно в неделя, 7 май, от 20.00 часа от bTV.