Поредица от бисове и сложни изпълнения на 24 октомври в "Гласът на България" от 21ч.

На 24 октомври в 21:00 часа следва втора доза вокални двубой в най-гледаното музикално шоу "Гласът на България". Част от кандидатите вече успяха да се докоснат до мечтата си, а други и да продължат напред. Кои ще са следващите изпълнители, които зрителите на bTV ще гледат на живите концерти от 2 ноември, ще стане ясно този петък. Положението на кандидатите се усложнява още повече от факта, че Десислава и Наско вече изчерпаха квотите си за "открадване", а тези на Миро и Орлин почти са запълнени.

И вторите вокални двубои ще започнат с отбора на Орлин Горанов. Първи на сцената ще се качат 39-годишният Иван Ченов, за когото избраното парче далеч не е сбъдната мечта, и 26-годишният автор на песни – Стефан Стоев. Тяхното представяне ще накара техния ментор да възкликне – "Като стане така, ми идва да си тръгна!"

Ветеринарят с музикален опит Огнян Георгиев – старши (55г.) и служителят в мобилен патрул на СОТ Тихомир Цонев (46г.) от отбора на Десислава ще са втората двойка, която ще влезе в двубой в петък вечер. Огнян има глас, на който всеки рокаджия би завидял, а по време на кастингите "на тъмно" Тихомир обеща на своя треньор: "ще чуваш дълго моето име... докато спиш". Двамата участници ще спретнат такова шоу, че ще изправят на крака не само своя ментор, но и Наско, и Миро, и ще накарат публиката да скандира "Още, още!" Дали ще изпълнят искането за бис и кой от двамата ще продължи напред, зрителите ще видят в петък от 21.00 часа.

Първият женски двубой е между Ивелина Долапчиева, която има парче с рапъра Устата и една дама, чийто репертоар включва изпълнения на Лара Фабиан, Анастейша и много други – Бисерка Младенова, които ще доразгорещят публиката с изпълнение на песента на Глория Естефан "Hoy". Те ще бъдат последвани от универсалния певец Станислав Георгиев – Сисо и Даниел Николов от отбора на Орлин, които ще бъдат двойка, извикана от публиката на бис.  

В петък вечер на сцената ще се качат още победителката в редица конкурси Илияна Илиева, Анжела Киркова, нежната половинка от дует Expose – Цветелина Маринова и 19-годишната Кристияна Атанасова. И четирите дами имат обща съдба – две от най-сложните песни, които изискват свръхусилия и голям диапазон.

За финал един срещу друг ще се изправят отново двама мъже – Оги Георгиев – младши и влезлият като 17-и участник в отбора на Миро – Траян Марков. Ще успее ли Оги да остане в шоуто или училият по оперно пеене в Канада ще надделее, и ще има ли пореден бис на сцената на "Гласът на България", зрителите на bTV ще разберат в петък - 24 октомври, от 21:00 часа.