Полуфиналистката от „Гласът на България“ по bTV Симона Загорова грабна първа награда на „Бургас и морето“ 2018

Снимка: bTV

Полуфиналистката от „Гласът на България“ по bTV Симона Загорова продължава летните месеци с оптимизъм и увереност и грабна първата награда на конкурса „Бургас и морето“. Тя посвещава песента на публиката, както и на тези „които вярват в таланта и го подкрепят, за да върви смело нагоре към успеха“.

С песента "Как искам времето да лети" по музика на Димитър Гетов, текст на д-р Джина Дундова и аранжимент на Димитър Гетов, Симона Загорова демонстрира отново гласовите си и музикални данни, като затвърди заслуженото си присъствие на финала на конкурсите в които е участвала. През 2017  г. тя участваше в музикалният формат „Гласът на България“, където отново беше на финал.

Общо две песни станаха финалисти на конкурса "Бургас и морето" през тази година. Те получиха равен брой точки от журито. Конкурсът бе в Летния театър в Морската градина в Бургас, където се провежда всяка година.
Втората песен - победител е "Неочаквано" изпълнена от Димитър Атанасов и Гергана Великова. На трето място се класира "Песен на любовта", изпълнена от Дани Милев.
Общо дванадесет песни се състезаваха в конкурса. Извън конкурсната програма на тазгодишното издание на "Бургас и морето" бе почетена паметта на композитора Тончо Русев с рецитал.

В началото на лятото и старта на сезона на забавленията, Симона Загорова представи колаборация с младите N.A.S.O & Andro - „Горе, горе”, а песента бързо се запя в родните клубове и вдига настроението. Продуцентите й Цветелин Димитров (Prime productions) и Иван Караиванов (Parallax entertainment) обещават още нови изненади, с които ще зарадват феновете през предстоящите месеци, но за сега ги пазят в дълбока тайна.

Повече за нейното изпълнение можете да видите тук: