Полуфиналистите в „Гласът на България” със специален музикален поздрав

Късно снощи, след оспорвани крос битки и изпълнения на световно ниво, станаха ясни 14-те полуфиналисти в „Гласът на България“. Зрителите на bTV ще ги видят и чуят на полуфиналa на живо следващата неделя, 27 ноември, от 20:00 ч. A те са: Десислава Латинова, Боян Боев, Цветелина Петрова, Никола Стоянов, Мишер, Соня Михайлова, Александър Петров, Елизабет Захариева, Виктор Стамболов, Надежда Богоева, Калоян Николов, Борис Лапшов, Жаклин Таракчи и Силви Филип.   

Полуфиналистите в деветия сезон на „Гласът на България“ вече изненадаха зрителите и онлайн потребителите на bTV с много специален музикален поздрав – акапелно изпълнение на песента „Като лъвовете: Повярвай в мечтата“. Премиерата на песента и видеото бе в края на неделния епизод и е чудесен преход към предстоящите концерти на живо! Изпълнението им е заредено със страхотно настроение, артистичност, свежест и с чудесни импровизации, а посланието им е за вярата в успеха и сбъдването на мечтите! Автор на музиката е Тончо Русев, автор на аранжимента - Панайот Славов, а на текста - Владимир Априлов.

Веднага след вчерашния епизод на „Гласът на България” - на www.glasat.btv.bg стартира ЗРИТЕЛСКА КРАЖБА. Тя ще даде възможност на зрителите пред екраните да върнат обратно в шоуто своя фаворит, който ще получи втори шанс да се включи в надпреварата за наградата от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ за 2022 г. Феновете на предаването могат да гласуват до 40 пъти в рамките на точно 24 часа за любимия си глас, който е отпаднал в етапа на крос битките. Получилият най-много гласове в ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА ще се завърне бляскаво на сцената на „Гласът на България“ в първия концерт на живо на 27 ноември от 20 часа по bTV.

В този момент ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА се радва на огромен, дори небивал интерес, споделят от bTV и въпреки, че от всеки отбор има „временен водещ“ в класацията, то тя е много динамична и до последно всичко може да се промени! Гласуването продължава до 22:30 ч. днес и всичко е в ръцете на зрителите!

 

Кой ще победи в ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА ще обяви водещият на предаването Иван Тишев - следващата неделя в началото на епизода на живо.