Поли Генова и Камелия откраднаха нови таланти за отборите си в "Гласът на България"

Неочаквано добри вокални комбинации и изненадващи обрати разчувстваха до сълзи треньорите във вторите вокални двубои в най-гледаното музикално риалити "Гласът на България". В шоуто, което се излъчи в неделя вечер, Графа реши да изправи едни срещу други на сцената дуета Алекс и Деси и младата Дженифър Цанков, които по мнението на треньорите надминаха представянето си по време на кастингите на тъмно. Печеливша в неочакваната комбинация се оказа 15-годишата Дженифър, която показа талант и присъствие отвъд опита и годините си. Освен с дуета, Графа се сбогува и с изключително талантливата Оливия Николова, която в двубоя с опонента си Симеон Желязков, остави без дъх журито и феновете. За дуетното им изпълнение на песента "Последни думи" двамата получиха съвети лично от автора й – Михаела Филева. Звездата успя да вдъхне кураж на младите певци и те направиха изпълнение достойно за финал. Симо бе избран да продължи в отбора на Графа, но всички останали треньори пожелаха да откраднат талантливата Оливия. В крайна сметка Камелия успя да спечели доверието й и 23-годишната музикантка се присъедини към отбор Камелия.

Забележителен лиричен финал на втори епизод от музикалните двубои направиха арменката Анна Азатян и актьорът-музикант Александър Христозов с класиката на Майкъл Болтън "How am I supposed to live without you".  Изпълнението им на сцената разплака Иван Лечев, който в крайна сметка реши да даде шанс на Александър да продължи напред заради уникалния му тембър. Талантът на Анна поискаха да откраднат Графа и Поли, като Анна избра да се яви на супер битките под ръководството на Поли.

До този момент Иван Лечев запази в отбора си Никола Здравков, Ния Петрова, Александър Христозов и Георги Николов, а младата Калина Енчева беше първата му кражба. Поли продължава напред с Виктория Динкова, Деница Караславова, Ирина Чернешова. Анна Азатян е новото попълнение в тима й. Камелия реши в отбора й да останат Никола Чочев и Гергана Великова. Най-новата перла на поп-фолк дивата е Оливия Николова. В отбора на Графа се класираха Иван Стоянов, Дженифър Цанков и Симеон Желязков. Графа направи първата си кражба като успя да отмъкне Рафаел Пашамов. Всички тези таланти продължават към следващия етап на "Гласът на България" – супербитките, а за останалите изпълнители предстоят още два решаващи епизода на вокални двубои.