Поли Генова и Графа във вокален двубой за таланти на сцената на „Гласът на България“ 5

В трети епизод на най-гледаното музикално риалити у нас треньорите ще си обявят открита война за таланти. Квотите от 12 души във всеки отбор бавно се запълват и  Поли, Камелия, Графа и Иван Лечев ще се разделят на мъжки и женски лагер. 

„Вие започнахте тази война, която ще свърши зле за вас“, закани се на мъжката половина от журито Поли Генова. Още първото изпълнение в епизода противопоставя Поли и Графа, които ще направят вокален двубой с парче на Графа, който в последствие ще прерасне в истински дуел с мечове.

И докато част от участниците се борят за първите си звездни мигове, популярно, но позабравено лице от телевизионния екран ще се опита да си върне старата слава, като се пробва в шоуто.

Сред участниците в епизод три зрителите на bTV ще видят любител музикант, който е често оприличаван на Иван Лечев. Той ще разкаже историята си, в която сменя комфортния живот на студент в родния си град, с несигурната, но вълнуваща съдба на музикант в София. Жаден за слава журналист, който мечтае да стане известен поп-фолк певец ще се опита да впечатли Камелия, която вече втори сезон е в търсене на талант, който да вземе под опеката си. 

Две жени с успешна музикална кариера в чужбина, които животът е довел в България по различни причини, споделят съдбата на млади майки и певици. Всяка ще се качи на сцената на „Гласът на България“ с различна история за силата на вярата и музиката. Едната от тях е арменка, омъжена за руснак с български корени, която ще нарече българската земя свещена, защото у нас й се е случило чудо. Какво е нейното чудо, зрителите на „Гласът на България“ ще разберат в неделя, 4 март, от 20.00 часа по bTV.