Победителката в "Гласът на България" 2018 Ния с дебютен авторски сингъл

Миналогодишната победителка в "Гласът на България" Ния Петрова представи първата си авторска песен на 24 януари. Талантлива певица беше в отбора на Иван Лечев. Песента се нарича By Myself, а видеоклипът към нея е заснет в Йордания.

Песента беше излъчена премиерно в "Джаз FM" радио.

Екипът, който създаде визуалния продукт и певицата пропътуваха хиляди километри за снимките на клипа, които се осъществиха в Йордания преди няколко седмици. Парчето има изключително запомнящо се звучене и подчертава специфичния глас на Ния, който й спечели подкрепата на зрителите в музикалния формат. Прея, която публиката познава добре, е автор на текста към песента, както и участва в създаването на музиката към песента, заедно с Петър Йотов и Денис Попстоев. Аранжиментът на By Myself е дело на Денис Попстоев и Петър Йотов. Изминаха едва няколко месеца след финала на шоуто, a мотивацията на младата изпълнителка да представи авторски албум на меломаните е все по-голяма. В момента тя работи над новото си EP, от което ще бъде част и дебютният й сингъл By myself.

“Зад песента стоят много дейни млади хора. Всичко е страхотно и идва от заряда, който дава участието в „Гласът на „България“, сподели Ния пред bTV Новините.

Най-гледаното шоу за 2018-а година "Гласът на България", което тръгва в ефира на bTV от 24 февруари, ще изненада зрителите с обновен регламент, нов треньор - Михаела Филева, и ексклузивно дигитално съдържание в онлайн каналите на bTV Media Group.