По-добрите версии на Бритни Спиърс и Енрике Иглесиас - на 26 септември от 21:30ч. в "Гласът на България"

"За 3 до 4 минути трябва да се опиташ да разкажеш една история и да хванеш публиката. Ти ни хвана! Ние сме твои!" - това са думите на ментора Орлин Горанов към една от участничките в третия епизод на шоуто. 16-годишна кандидатка за титлата "глас на България" ще получи приток на адреналин преди голямата си поява на сцената и ще зарази околните с напрежението и леко истеричния си от вълнение смях. С големите си гласови възможности тя ще спечели и четиримата треньори, а Десислава и Миро ще бъдат готови да се сбият за нея. Кой от тях ще я спечели в своя отбор и ще продължат ли кандидатите да избират най-много Десислава за свой ментор, зрителите на bTV предстои да разберат този петък от 21:30 часа.

Вечерта на 26 септември 22-годишна девойка пречупва през своите възгледи култовото изпълнение на Бритни Спиърс "Oops! ... I Did It Again" и безкомпромисно печели мястото си в предаването. Сред най-запомнящите се изпълнения ще бъде и това на 27-годишен участник, който се явява за втори път на кастинг за "Гласът на България". В предишния сезон той няма успех, но желанието му да работи с "Ку-ку бенд" и да бъде на сцената на шоуто го мотивира и му носи успех. Младежът, който според Миро има испанско излъчване и прилича на Енрике Иглесиас, започва да се занимава с църковно пеене, а изпълнението му на "Амалипе" изправя Десислава на крака. За финал едно изключително затрогващо изпълнение ще провокира единствената дама сред треньорите да сподели малка част от личната си история.

Междувременно Алена направи астропортрети на четиримата ментори в "Гласът на България". Оказа се, че комбинацията между трима представители на зодия Риби и един Лъв е доста опасна и борбите за привличане на най-добрите гласове в техните отбори ще бъдат безпощадни.

Вече можете да видите астропортрета на Орлин Горанов>>>

Астропортретите на останалите треньори ще бъдат публикувани на сайта на шоуто в близките дни!