Певицата Ивана влиза буреносно в „Гласът на България“, а Иван Тишев се явява вместо предложение за брак в новия епизод на шоуто в неделя от 20:00 ч. по bTV

Певицата Ивана ще се включи ударно в новия епизод на „Гласът на България“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV, като се окаже в неприятна ситуация с автомобила си. Водещият Иван Тишев пък ще се присъедини към отбора на изненадващите, след Орлин Горанов и Никоаос Цитиридис от последния епизод и ще посрещне в музикалното си студио млада участничка, доведена от приятеля си. Вместо очакваното от нея предложение за брак, тя ще получи новината, че е одобрена за кастингите на тъмно в „Гласът на България“, което лично ще й съобщи самият Иван Тишев.

Професионален артист с над 30-годишна страхотна кариера по света, с дългогодишни участия в парижките кабарета и в операта в Кайро, ще впечатли четиримата треньори с магично многоезично изпълнение, което ще се окаже и първото й излизане до момента пред българска публика.

Друг парижки кандидат за титлата „Гласът на България“ ще покори сърцата на всички в залата и пред екраните с уникална лична история за силата на музиката, която сам усетил и видял с очите си, покрай болната си майка. Нейната любима певица е Силви Вартан, а когато преди време изпаднала в кома, синът й всеки ден й пеел нейните песни до леглото й. Когато се събудила, тя ясно помнела неговия глас и песните, които й е пял, и благодарение на музиката се възстановила. Емоционалното изпълнение и гласът на този участник определено ще въздейства и на четиримата треньори, а когато  DARA се обърне, за да го види, с изненада ще намери голяма визуална прилика между него и ерген №2– Евгени Генчев.

Спонтанно запят рефрен на сцената, а именно - „мен ако нямаш, значи нямаш нищо“, ще провокира Мария Илиева да попита DARA, дали знае кой е написал тази песен за нея. Ще се окаже, че Миро е авторът, а в знак на благодарност към вдъхновението, което е той за Мария и за още много български изпълнители през годините, тя ще се качи на сцената на „Гласът на България“ и ще изпълни неговата песен „Убиваме с любов“.

В неделния епизод много опитни и страхотни изпълнители ще се редуват с изключителни млади гласове, които ще изумят треньорите със своя финес, мярка и свежест. За някои от тях треньорите дори ще се „поскарат“ и отново ще прибягнат до предимството, което им дава СУПЕР БЛОК БУТОНА, а след една от „победите си“ Мария с огромно задоволство ще покаже своя „танц на победата“.

Точно в 20:00 ч. в неделя по bTV ще прозвучи и емблематичната песен от любимия сериал „АЛФ“, която ще даде весело начало на новия епизод на „Гласът на България“, а за още ексклузивни срещи и страхотно настроение не пропускайте и епизодите на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg и в каналите на шоуто в социалните мрежи.