Пеещ доктор, таксиджия и фармацевт превземат „Гласът на България“ тази неделя в 20 ч. по bTV

Уникални гласове на участници с интересни истории дадоха повече от силен старт на новия сезон на „Гласът на България“ още с първото му издание миналата неделя. Но, ако си мислите, че сте видели и чули всичко – то изобщо не е така, защото следва втори, абсолютно зашеметяващ - вокално и емоционално, епизод на музикалното шоу по bTV. В неделя точно в 20:00 ч. „Гласът на България“ ще посрещне на сцената си уникален пеещ таксиджия, не по-малко талантлив доктор, пастор и дует на въоръжените сили, които ще „скрият шапките“ на треньорите в опит да сбъднат мечтата си да станат следващия „Глас на България“.

 

С тежко детство, но с впечатляващ дух и характер и още повече със стихиен глас, една феноменална възрастна певица от най-висока класа ще блесне в шоуто, за пример на любимия си внук. Тя ще се обърне и към цяла България с призива да следваме мечтите си, точно както тя самата прави. В епизода в неделя няма да липсват впечатляващи гласове, няма да липсват и смели желания и те ще бъдат не просто големи, а направо летящи.  Така например, мечтата да направи голям концерт на Националния стадион ще доведе един от кандидатите на сцената на шоуто, а мечтата хората да станат по-добри, да се приемат такива, каквито са, и да се подкрепят, ще прозвучи с не по-малка сила от екрана в неделя.

 

Не само на участниците, но и на четиримата треньори няма да е никак лесно. Те ще са максимално затруднени от невероятните гласове, които ще чуят, и съвсем естествено, конкуренцията помежду им ще стане наистина жестока. В кръга на шегата, Любо Киров, Галена, DARA и Иван Лечев, ще се опитат буквално да си поделят един от кандидатите, с предложението всеки от тях да вземе за отбора си по една част от него. Някои от треньорите ще бъдат нарочно блокирани с „блок-бутона“, а други ще „блокират“ и ще „загубят ума и дума“ от всичко, което ще чуят и видят на сцената.

Оспорваната надпревара в епизода ще бъде не по-малко забавна и весела, а за разкош, пред треньорите ще се изправят и двама влюбени, които ще се опитат да ги накарат да се обърнат на гласовете им, явявайки се поотделно. Много смях и смешни ситуации ще съпровождат епизода, а дали пък точно в него ще се яви бъдещият „глас на България“, според пророкуването на Галена, предстои да разберем.

Гледайте „Гласът на България“ всяка неделя от 20:00 часа по bTV, а повече любопитни и ексклузивни новините следете на glasat.btv.bg и в епизодите на „Гласът зад кадър“. Не пропускайте да следвате шоуто и в социалните мрежи и you tube канала му.