Pavell и Venci Venc’ между истината и фалша

Ако човек е активен в социалните мрежи и е фен на Pavell и Venci Venc’, няма как да не е забелязал, че двете половинки на дуета стоят на двата полюса на активността там. Докато профилът на Pavell събира прах и много рядко се радва на обновяване, Venci Venc’ откровено си признава, че е добре "спам да има".

"Хората са различни и ние не правим изключение. Аз съм асоциален в социалните мрежи", казва Pavell. Като типичен класик и романтик, той предпочита общуването на живо - както с близки, така и с фенове. За Venci Venc’ нещата стоят по следния начин: "Обичам да информирам любимите си хора, близките си приятели и всички, които се кефят на музиката ни, за интересните неща в деня ми."

Но каквото и да е ежедневието им по принцип, в момента животът и на двамата се върти не само около музиката, но и около амплоато им на водещи на "Гласът на България" по bTV. За втори пореден сезон Pavell и Venci Venc’ са част от предаването за таланти. И докато на едно ниво всичко им изглежда същото, то на друго всичко е различно.

Цялото интервю за lifestyle.bg вижте ТУК.