Първият артист, продуциран от Прея, е Рая Димитрова от миналогодишния сезон на „Гласът на България“

Рая Димитрова - RA.YA е добре позната на публиката с участието си в осмия сезон на “Гласът на България”. След успешното представяне във формата, младата изпълнителка затвърди желанието си да се развива на българската сцена и да създава авторска музика, което съвсем естествено доведе до първия й сингъл - “Захарно сърце”. Меломаните могат да чуят песента във всички стрийминг платформи, а днес излезе и официалното видео към нея, режисирано от Жоро Пеев, познат от работата си с Мила Роберт, Прея, Рут Колева, Дивна, Дара, Дара Екимова и други. Сюжетът на видеото пренася зрителя в любовната история между главната героиня и момче, която е пречупена през призмата на времето.

Аранжиментът на “Захарно сърце” е дело на Денис Попстоев, който е един от най-активните млади продуценти у нас, работил с изпълнители като Руши Видинлиев, Маги Джанаварова, Рафи и други. Текстът на песента е създаден в колаборативен процес между RA.YA и Прея, която освен артист-изпълнител и текстописец влиза в съвсем ново амплоа - това на музикален продуцент. Ето какво споделя Прея за новата стъпка в живота си и как се е решила на нея:

“Рая ми направи впечатление още от първия кастинг на тъмно в предаването, който аз споделих в профила си и след това започнахме да си комуникираме онлайн. Оказа се, че много си допадаме и веднага щом се видяхме на живо се уговорихме за сесия в студиото. Някак много плавно се получиха нещата между нас, събрахме се в студиото и още накрая на първия сешън знаехме, че и като хора, и като творци си пасваме чудесно. Супер очарована съм от нейното отношение към работата, държи се изключително зряло, имайки предвид, че има много малък опит в тази сфера.”

Посланието, което носи “Захарно сърце” е хората да поставят себе си на първо място, да обръщат внимание на собствените си желания и да не позволяват на никой да ги срива емоционално.

Официалната промоция на песента беше на 31.10.2022 г., когато младата изпълнителка навърши пълнолетие.

Вижте песента ТУК.