Отборите са почти запълнени

Кастингът "на тъмно" в "Гласът на България" продължава! В понеделник – 11 март, от 21:00 часа по bTV четиримата треньори ще поканят в отборите си нови седем участника, достойни да се борят за мечтаната титла. С това свободните места за участие във формата стават много малко.

Напрежението расте, всяко решение на треньорите става все по-трудно и придобива все по-голяма стойност. В епизода утре зрителите ще станат свидетели на фолклорно изпълнение, за което Вики ще обобщи: „В такива мигове съм горда, че съм българка и че България има такова богато фолклорно наследство и хора като Вас, които да го изпълняват по този начин!”

Защо Миро казва, че отборът на Преслава "се очертава като отборът на Добрич" и ще му се наложи ли да спази обещанието си и да стане кавалер на бала на една от кандидатките за участие в шоуто? Коя е изпълнителката, която се явява в състезанието за втори път, защото смята, че изпълнителят, трябва да кара хората да бъдат по-добри чрез музиката си? – зрителите ще видят на 11 март от 21:00 часа по bTV.