Остават само 7 свободни места в „Гласът на България“ по bTV

Общо седем са останалите свободни места в отборите на четиримата треньори в най-гледаното музикално шоу у нас "Гласът на България". В последния епизод от кастингите на тъмно в сезон 2019, Михаела, Графа и Иван Лечев ще търсят по още двама участници, с които да запълнят отборите си, а Камелия има право да покани само още един талант, за да продължи напред към етапа на вокалните двубои. Дали фолкзвездата ще използва правото си да блокира някого от колегите си на финала или блок бутоните й ще останат недокоснати? Гледайте последния епизод от кастингите на тъмно в неделя, 8 април, от 20 часа, по bTV.

За шанса да спечелят някое от последните места в отборите на треньорите в неделя вечер ще се борят както професионални музиканти с опит пред публика, така и любители, за които „Гласът на България“ е възможност да превърнат хобито си в успешна кариера. Известна млада певица от Македония ще се качи на сцената с надежда да спечели любовта на българската публика, след като скандално участие слага край на кариерата в родината й и тя се мести да живее в България. Участник с музикално образование ще изненада журито с нестандартен микс от инструментал на роял и вокално изпълнение на химна на ромската етническа общност. От сцената на шоуто ще прозвучат любими български хитове, а на един от треньорите ще му се наложи да оценява изпълнение на негова собствена песен.

Камелия ще бъде приятно изненадана с роза, но дали това ще е жест на внимание от страна на участник или таен обожател, ще стане ясно тази неделя, в 20 часа, по bTV.

След края на кастингите на тъмно 48 талантливи изпълнители ще продължат участието си в шоуто. Всеки един от треньорите ще влезе в етапа на вокалните двубои с по 12 участника и ще имат тежката задача да отсеят най-добрите в следващия етап от шоуто.

Кой от треньорите пръв ще се раздели с червения си бутон, с което символично ще приключи събирането на своя отбор и ще използва ли Камелия правото си да блокира свой колега?

Гледайте последния епизод от кастингите на тъмно в сезон 2019, тази неделя, 8 април, 20 часа, по bTV. А най-интересното от бекстейджа следете в ексклузивната рубрика „Гласът зад кадър“ с Елина Марковска.