Още един от вас ще спечели двойна покана за четвъртфинала в "Гласът на България"

Четвъртият ден от седмицата води със себе си четвъртата възможност да си спечелите двойна покана за концерта на 13 май.

Трима от вас – потребителите на сайта, вече си осигуриха пропуски, като последният победител в играта от вчера е dslfkg. Честито! Ще получиш имейл с информация как ще си получиш поканата!

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (шеста) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за шестия концерт на живо, който предстои на 13 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в четвъртия ден на шестата седмица на играта – 9 май:

В коментарите под едно от видеата зад сцената на концерта на 29 април в рубриката V-Reporter сме скрили информация за ексклузивния live streaming, който се излъчва в сайта на шоуто всеки понеделник. Открийте видеото и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 6 ДЕН 4:

В паралелния live streaming можете да гледате какво се случва зад кулисите!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!