12 участници излизат на голямата сцена на четвъртфинала в "Гласът на България"

С наближаването на финала в „Гласът на България” напрежението все повече се покачва. Вчера - 5 декември, с изявите на музикалната сцена на най-гледаното шоу се сбогуваха Сабина Донева, Яна Каменова, Светлана Чепразова и Виктория Пенева. Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта миналата неделя, са Ати Молова от отбора на Наско, Кристина Иванова от отбора на Десислава, Невена Цонева от отбора на Миро и Петър Рангелов от отбора на Орлин Горанов.

В шестия концерт в „Гласът на България” тази неделя от 20.00 часа ще вземат участие 10 дами и 2 господа.

В четвъртфиналната фаза в „Гласът на България” зрителите ще чуят последователно изпълненията на участниците от отделните отбори. Първи на сцената ще се изявят изпълнителите от отбора на Наско – „малкото чудо” Стефани Илиева, която ще изпълни известния хит “Rehab” на Amy Winehouse, Ати Молова отново ще заложи на познато парче на големите музиканти от „Ку-Ку Бенд”, а Мария Маринова ще вдигне настроението в залата с песента “Happy”. Веднага след тях на сцената ще се качат изпълнителите от отбора на Десислава – Ивета Костова с песента “La La La”, Асен Михайлов, който остава верен на себе си и ще изпълни парчето “Gipsy song”, и Кристина Иванова, която този път ще влезе в ролята на великата Sinead O’Connor. Отборът на Миро ще дебютира с изпълнението на Невена Цонева, която ще заложи на песента на гигантите Queen от филма „Шотландски боец”, Зоя Мутишева с изпълнение на песен от репертоара на Цветелина Грахич и Християна Дънкова, която е избрала да представи песен на David Bisbal. За финал на сцената на шоуто ще се качат и изпълнителите от отбора на Орлин Горанов – Анна Пешева с изпълнение на песен на популярната френска певица Zaz, Петър Рангелов с песен от филма „Джанго без окови” и Тюркян Исмаил и песента “Bang, Bang”.
 
Кои изпълнители ще продължат към полуфиналите и кои ще отпаднат две крачки преди големия финал, зрителите на bTV ще видят в специалното петъчно издание на „Гласът на България”.