Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. се присъединяват към треньорския състав на третия сезон на "Гласът на България"

Нов звезден треньорски екип очаква претендентите за победа в третия сезон на най-рейтинговото музикално шоу в българския ефир "Гласът на България". На горещите червени столове от 21 септември ще седнат неприлично сексапилната певица ДесиСлава, хитовият поп певец Миро, а към тях се присъединят култовият рокаджия и фронтмен на Б.Т.Р Наско и секссимволът на родната опера и естрада Орлин Горанов. Тяхна ще бъде отговорността да съпроводят най-добрия вокален талант до големия финал на "Гласът на България".

Любимецът на зрителите на bTV Мартен Роберто отново влиза в ролята на водещ и ще заеме своето място до участниците и техните близки, за да ги представя и да ги окуражава преди изпълненията им. Неговият партньор на сцената на живите концерти ще бъде голяма изненада за зрителите.

В следащите дни треньорите ще започнат усилена подготовка за срещата си с новото поколение български изпълнители и за началото на снимките на кастингите "на тъмно", които стартират скоро.

Треньорите са фигурите с най-ключова роля в "Гласът на България". Всеки треньор ще се запознае със своите фаворити едва след като ги е избрал само по слух по време на т.нар. кастинги "на тъмно" (blind auditions). Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото състезание. Повече информация за четиримата ментори можете да намерите тук.