Оливия и Камелия с нови песни

Оливия Николова, финалист в пети сезон на „Гласът на България“ от отбора на Камелия, представи днес в ефира на bTV новото си авторско парче Tequila Shot.

Текстът, музиката и аранжиментът на песента са дело на Оливия и са вдъхновени от истинска случка в живота й за края на минала връзка. Парчето е свежо, танцувално, с грабваща мелодия, а видеото към него го прави още по-запомнящо се. Като един успяващ творец във всички дигитални платформи, Оливия решава да направи т. нар. „лирик“ видео към песента, с което за пореден път доказва креативността и прогресивността си в музикалния бранш.

Вече няколко години Оливия живее, твори и пее в Лондон, като освен участия по клубове в Лондон, Оливия има хиляди почитатели и последователи в собствения й YouTube канал, които по думите й „нараснаха много след участието ми в „Гласът на България“.

Фолк дивата  Камелия  и ментор на Оливия в шоуто сподели радостта си от успехите на финалистката си – „Оливия е завършен изпълнител и артист. Тя много добре знае какво иска и как да го постигне. Тя е наясно, че зад успеха и известността се крие много труд, постоянство и дори проба-грешка“.

Камелия разкри пред bTV, че на 24 септември е премиерата на новата й песен „Името ти“, както и подробности около предстоящите кастинги за новия сезон на „Гласът на България“. „Много хора от чужбина ми звънят, за да ме питат как да се запишат и къде да отидат. Всички желаещи да изпробват таланта си могат да се запишат предварително, но ако са пропуснали, могат да отидат направо на място в някой от обявените градове. Тази година имаме сериозен интерес от чужбина и много талантливи млади хора“.

Вокални педагози ще прослушват таланти в пет града на България, като София ще открие и закрие серията от кастинги (15, 16 и 23 септември в хотел „Хемус”). Екипът на „Гласът на България” ще търси надарени гласове и в Пловдив, Бургас, Варна и за първи път - Плевен. Началният час за всички кастинги е 9.00 ч., като всички желаещи ще бъдат прослушани.

 

Дати и места за провеждане на предварителните кастинги:

15, 16 и 23 септември - София, х-л Хемус

17 септември - Пловдив, Дом на културата 

19 септември - Бургас, х-л Аква

20 септември - Варна, х-л Аква