Новият сезон 10 на “Гласът на България” започва на 10 септември от 20 ч. по bTV

Забавлението е двигателят на предстоящия есенен сезон по bTV, който стартира на 4 септември със страхотно настроение за всички у дома. И тази есен зрителите ще съпреживеят вълнуващи моменти в компанията на обичани водещи, нови лица и интересни участници.

Тази есен музикалното шоу „Гласът на България“ ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV, а едни от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена – Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев, ще бъдат членовете в обновения треньорски състав. „Кастингите на тъмно“, които стартират на 10 септември (неделя) от 20:00 ч., ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях. Битките между участниците ще са още по-напрегнати, а надпреварата между самите треньори ще бъде по-оспорвана от всякога. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лева и титлата „Глас на България“, а кой ще бъде той - зрителите ще проследят всяка неделя от 20:00 ч.

Зрелищни битки, спираща дъха музикална надпревара, изключително кулинарно приключение с „нов вкус“, много смях и 15 вълнуващи въпроса, които очакват да бъдат отворени – всичко това и много повече очаква зрителите пред екраните през новия ТВ сезон - от 4 септември по bTV! Видеоплатформата btvplus.bg ще предложи на аудиторията ново, напълно безплатно съдържание с отложено гледане до 30 дни след излъчване в ефир. Ексклузивни кадри и специално видео съдържание – „Животът зад Фермата“, „#Заненаситните“, „Гласът зад кадър“ и други, феновете ще намерят в различните платформи на bTV Media Group.

Много забавление, ексклузивни премиери, касови хитове, любими телевизионни заглавия и качествени спортни събития на живо очакват потребителите на VOYO, а към богатата и разнообразна видеотека на платформата ще бъдат добавени близо 50 нови заглавия.