"Нова страница" показва красивият музикален свят на Михаела Филева

Изящната Михаела Филева разкрива още страни на музикалния си талант в новия сингъл “Нова страница”. Едноименната песен от втория й албум вече е филмирана, а представянето й беше в официалния канал на лейбъла Монте Мюзик в YouTube.

“Написах "Нова страница" на един дъх, буквално за няколко часа, седнала на пианото. Текстът и музиката са много емоционални, затова и заложих на семпъл аранжимент - само глас и пиано. Песента е заглавната от втория ми албум, което я прави още по-специална. Благодаря на Бойко Щонов за невероятното видео, което създаде за нея.” – споделя магнетичната певица. Какво сподели пред Антон Хекимян в „Тази сутрин“ за новия си клип – вижте тук.

Режисьорът Бойко Щонов допълва – “Михаела ме вдъхнови да покажем как това, което дълго търсим, често се оказва скрито в самите нас. Свободата е най-прекрасното усещане, а ключът към нея е скрит вътре в нас. Само от нас зависи да го открием и да бъдем истински свободни. Именно за смелостта да избереш този път разказва видеото”.

Силното въздействие на “Нова страница” се усеща още с първо слушане, а видеото към нея е истински шедьовър. Освен красотата на кадрите, операторът Росен Савков майсторски улавя и показва чувствеността и красотата на Михаела.

Новата 2019 година се оказва следващата голяма крачка в кариерата на популярната изпълнителка. На 18 април й предстои първия самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Билетите за него вече са в продажба.

Съвсем скоро телевизионните зрители ще видят Михаела в ново амплоа. Тя се присъединява към звездния отбор на треньорите в шестото издание на „Гласът на България“, което стартира в ефира на bTV на 24 февруари.