Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила в неделя от 20 ч. по bTV

С много емоции, вълнение и страхотна музика продължават НОКАУТИТЕ в „Гласът на България“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Нови 8 двойки участници от различните отбори ще стъпят на сцената, за да се преборят за своето място в шоуто и да се класират за неговия следващ етап – полуфиналът на живо следващата неделя. В последния епизод на нокаутите, изпълнителите от всяка двойка ще се съревновават един срещу друг, като изпълнят последователно песен по свой избор, а след двете изпълнения единствено треньорът им ще реши кой от двамата да продължи напред. В края на епизода ще станат ясни 16-те полуфиналисти в сезон 10 на „Гласът на България“, които ще пеят в първия бляскав концерт на живо на 10 декември от 20:00 ч. по bTV.

В този изключително емоционален епизод и за треньорите и за участниците, от отбор DARA един срещу друг ще се съревновават очарователните - Катрин Гачева, Тея Йорданова, Александра Георгиева и Арканджело Д‘Анджело. От отбора на Мария Илиева сцената ще разлюлеят - Симеон Славев, Арика Адамс, Полина Алексиева и Димитрина Германова. От отбор Миро в нокаути ще се изправят - Памела Меган Апси, Елена Попова, Александър Колев и Мартин Александров. А отборът на Мастър Лечев ще бъде представен подобаващо от Бояна Карпатова, Мария Колева, Калоян Паунов и Георги Арсов.

До този момент място на полуфинала си спечелиха Георги Георгиев, Александра Борисова, Никола Янакиев, Яница Кънев, Зорница Петрова, Валериа Войкова, Марин Русинов и Надежда Ковачева, а кои 8 участници от новия епизод ще се присъединят към тях и ще се доближат с една крачка към голямата награда от 50 000 лв. и титлата „Глас на България“ за 2023 г. – ще стане ясно в неделя вечерта.

„Нямам думи да опиша как се чувствам в момента – развълнувана съм, притеснена и нямам търпение да стъпя на сцената!“, са думите на един участниците в новия епизод.

Тази неделя в шоуто ще звучат едни от най-обичаните български и световни парчета на ‎Prince, ‎Johnny Cash, Billie Eilish, The Animals, James Arthur, Виктория Георгиева, Мария Илиева, Руши Виденлиев, ФСБ и много други. Още новини за шоуто, за треньорите и участниците можете да откриете на glasat.btv.bg.