"Нокаут" кръг този петък в "Гласът на България"

На 31 октомври в 21:00 часа предстои един от най-трудните моменти за четиримата треньори в най-гледаното музикално шоу "Гласът на България". Вокалните двубои в шоуто вече са история, но в петък вечер Десислава, Наско, Орлин и Миро ще трябва отново да направят своя избор. Всеки от менторите трябва да продължи състезанието с отбор от 8 души, а към момента те имат по 10 изпълнители в отбора си. В петък вечер в специалния "нокаут" кръг треньорите ще трябва да вземат окончателно решение кои ще са членовете на техните отбори, които зрителите на bTV ще гледат от 2 ноември в концертите на живо.   

По традиция първи на сцената ще се качи отборът на Орлин Горанов. По правилата на шоуто от десетимата участници менторът избира трима, които да се състезават в последния "нокаут" кръг. За отбора на Орлин в битка за оставане в предаването ще влязат една дама и двама господа.

Втори на сцената ще се качи отборът на Десислава. Преди да определи кои ще са тримата изпълнители, които да се борят за участие в шоуто, чаровната дама ще постави на изпитание физическите способности на един от членовете на своя отбор. Ще защити ли той своята чест и кой ще напусне отбора на Десислава, зрителите ще разберат в петък от 21:00 часа.

Предпоследни на сцената ще се качат 9 дами и единственият господин от отбора на Наско. Коментарът на ментора при избора му, кой да продължи напред, е доста красноречив – "Все още не са ме освиркали, значи правилно преценявам засега". Ще има ли мъж в отбора на Наско ще стане ясно на 21 октомври.

Последен ще трябва да направи своя избор Миро. Участниците, които той ще изпрати в "нокаут" кръга ще направят такова шоу, което ще провокира публиката да скандира "Още, още", но това съвсем няма да обърка Миро при взимането на неговото решение.

Как ще изглеждат финално отборите, зрителите ще разберат този петък от 21:00 часа.