Никола Константинов извисява глас в битка със Зорница Славова

Битката за оставане в най-вдъхновяващата надпревара тази година – вокалните двубои в „Гласът на България“, става все по-ожесточена. Някои от фаворитите на жури и публика няма да издържат на напрежението и емоциите, ще разочароват менторите си и ще поставят под въпрос бъдещето си в шоуто. На най-младите участници ще се наложи да пеят непознати за тях български песни от 90-те години, което ще се окаже предизвикателство и за участници, чийто роден език не е българският. Две от най-гласовитите певици от отбора на Графа - Кристиана Петкова и Илона Иванова, ще сблъскат таланта си на сцената, но само една от тях ще продължи с треньора си към супер битките. Коя е тя и дали опонентката й ще бъде спасена от отпадане, ще стане ясно в 3-тия вокален двубой в „Гласът на България“ тази неделя, точно в 20.00 часа.

На Графа ще се падне и тежката задача да избере между сензацията на сезона – Никола и не по-малко талантливата Зорница Славова. Епичният дует между двамата ще завърши с неочакван обрат, след който от всички ментори единствено Графа ще си запази възможността да добави някое свежо попълнение в отбора си преди супер битките.

През тази седмица участниците в „Гласът на България“ изживяват уникални емоции и извън сцената на шоуто. В понеделник Графа срещна Мария Велкова и Кристиан Грънчаров с един от идолите на младите – британската звезда Алекс Клер. „Много рядко се случва на млади хора като нас, да се срещнат с такава звезда, която определено може да ни даде пример и насока, която да следваме”, коментира след срещата Мария, която получи покана от певеца да изпълнят заедно хита му „Too Close“ – парчето, с което Мария успя да впечатли менторите в шоуто по време на кастингите на тъмно.

 „Тази среща специално за мен отново доказва, че големите са много скромни. Това трябва да ни научи в България, че прекаленото главозамайване е погрешна стъпка“, коментира Графа, впечатлен от скромността и приятелското отношение на британския изпълнител.

На срещата, часове преди концерта му в столичния „Sofia Live Club”, Мария Велкова успя да проведе импровизирано интервю с Алекс Клер, в което звездата отговори на 10 въпроса и остави автограф на китарата й. Репортаж от срещата и интервю с Алекс Клер ще се излъчи в „Тази неделя” на 30 април. 

Вчера вечерта отборът на Камелия, представен от Ралица Грудева и Кристина Кабадиева, се срещна със звездата на италианската рок музика – Джана Нанини. Двете поздравиха певицата с българска песен и си поговориха за световната музика около 20 минути.

Снимка: Key Events

В петък, участници от отбора на Иван Лечев, сред които Мия Ди и Илона Иванова ще се срещнат със звездата на Буена Виста Сошъл Клъб – Омара, в събота участници в шоуто ще бъдат на концерта на Сандра, Сиси Кеч и Саманта Фокс, а в неделя концертът на Натали Имбрулия ще посетят Поли Генова и дамите в нейния отбор.