Невероятни емоции и сълзи в последните вокални двубои в "Гласът на България"!

Вокалните двубои в „Гласът на България“ продължават днес – 26 октомври, от 20ч. по bTV! “Кражбите“ са изчерпани! Всяко решение е фатално за един, но окрилява друг, защото победител може да бъде един.

„Какво шоу, а? Ей така стават обикновено тук двубоите в „Гласът на България!” и „Дайте ми пистолет, за да се гръмна” – с тези думи Орлин и Миро ще коментират първия двубой в шоуто между носителката на редица награди Сабина Донева и групарката Милена Иванова.

Участниците в следващите двубои ще имат нелеката задача да защитят „честта” – партьорска, семейна и професионална. Един след друг на сцената ще се качат Светльо от Expose (дуетната му половинка Цвети отпадна от надпреварата в петък вечер) в двубой с футболиста Деян Дженков. След това станалата известна като партньорка на Асен Блатечки с ролята си в „Секс, наркотици и рокендрол” и сестра на Дидо от D2 – Яна Каменова, в двубой с Дамян Димитров, което изпълнение ще бъде определено като „най-добрият дует”. Професионалната си чест и умения след тях на сцената ще защити и Невена Цонева, която ще се изправи срещу най-добрата певица сред лекоатлетките, носителката на 63 медала и петкратна републиканска шампионка – Дани Иванова. Какво ще е решението на Миро и дали биенето на главата в масата ще му помогне, зрителите ще видят тази вечер.

До края на вечерта феновете на шоуто ще видят и всички останали двойки в отборите на четиримата треньори. Две дами от отбора на Наско ще изпълнят народна песен, ще има среща и двубой на поколения, на етноси, на таланти, на енергии и присъствие, които ще провокират треньорите да съобщават всяко свое решение станали на крака, изразяващи дълбокото си уважение към гласовете и техните собственици. Защо Орлин пожела да си „пререже вените” и от какво затрепериха стъклата на очилата на Миро, предстои да стане ясно в последния епизод на битките.

Вокалните двубои ще завършат с един по-специален вокален сблъсък в отбора на Миро, в който участие ще вземат не двама, а трима изпълнители. Джаго, Зоя Мутишева и Ценка Филипова ще изпеят за всички в залата и пред малкия екран песента „Едерлези”. Тяхното изпълнение ще изправи на крака всички присъстващи и ще просълзи Орлин Горанов и Миро. А дали ще се стигне до нов прецедент в шоуто ще стане ясно в неделя от 20.00 часа по bTV.