Наско Пенев и неговият отбор откриват с обща песен осминафиналната фаза в "Гласът на България"

Нови четирима участници отпаднаха в петък вечер - 28 ноември, от "Гласът на България". След четвъртия концерт на живо и елиминациите, които зрителите на bTV видяха снощи в 21:30 ч., с изявите на музикалната сцена на най-гледаното шоу се сбогуваха Селим Миров, Дани Чуков, Ивелина Долапчиева и единственият мъж в отбора на Наско - Крум Филипов. Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта в неделя, са Кристина Иванова от отбора на Десислава, Зоя Мутишева от отбора на Миро, Ати Молова от отбора на Наско и Тюркян Исмаил от отбора на Орлин Горанов.

В петия концерт в шоуто тази неделя - 30 ноември, от 20:00 часа на сцената ще се качат всички изпълнители, които продължават участието си в "Гласът на България". А те вече са само по четирима във всеки отбор. Осминафиналната фаза в музикалната "шампионска лига" ще продължи прекрасната традиция от предишния концерт. Един от четиримата треньори - вокалът на рокдинозаврите Б.Т.Р – Наско Пенев, ще представи само и единствено за зрителите на "Гласът на България" една специална песен. При това не сам, а заедно с изключително талантливите изпълнители от неговия отбор.

Осминафиналът в "Гласът на България" ще протече по малко по-различен начин. В неделя вечер зрителите ще чуят последователно изпълненията от всеки един отбор последователно. Първи на сцената ще се изяват изпълнителите от отбора на Орлин Горанов – Петър Рангелов, Ана Пешева, Сабина Донева и Тюркян Исмаил. Веднага след тях за втора сценична изява за вечерта на сцената ще се качат изпълнителите от отбора на Наско – Стефани Илиева, Ати Молова, Мария Маринова и Яна Каменова. Отборът на Миро ще дебютира с изпълнениея на Християна Дънкова, последвана от Светлана Чепразова, Зоя Мутишева и Невена Цонева. За финал на сцената на шоуто ще се качат и изпълнителите от отбора на Десислава – Асен Михайлов, Ивета Костова, Виктория Пенева и Кристина Иванова.   

Сред гостите в публиката, които ще подкрепят изпълнителите, ще бъдат родни и приятели на младите таланти - Дидо от D2, бившият вокал на група Атлас – Благовест Зерлиев–Веско, Константин Белчев, станалият известен с предложението за брак, което направи пред цяла България миналата неделя – Красимир Кьоров и други.

Кои изпълнители ще продължат към четвъртфиналите и кои ще отпаднат само три стъпки преди големия финал, зрителите на bTV ще видят в специалното петъчно издание на "Гласът на България".