Надежда Александрова - NICKA oт „Гласът на България“ представя дебютната си песен

Преди броени дни, с дебютната песен "Upset", стартира музикалната кариера на Nicka - Надежда Александрова, както е истинското име на изпълнителката.

Тя попада за пръв път в полезрението на публиката с участието си в “Гласът на България” през 2019 година. С акустична версия на песента Wicked Games, Nicka обръща всички столове на журито, а изпълнението ѝ към днешна дата има над 7 милиона гледания в интернет.

С участието си във формата, Nicka грабва вниманието на Рафи Бохосян, който я кани да стане част от новосъздадения от него лейбъл.

Само на 18 години, Nicka пише сама музиката и текстовете си, а "Upset" e първата от многото ѝ предстоящи песни. В творчеството си съчетава любимата звучност и емоционалност на музиката от миналия век с различния поглед и визия на новото поколение, което все по-смело заявява позицията си.

Тя е не просто певица, а артист до степен, в която изкуството надскача границите на очакваното. Начинът, по който борави с думите в песните си не е просто рима, а сила, която може да променя“, казва самият Рафи за нея.

Музиката и текстът на "Upset" са изцяло нейни, а аранжиментът на песента е дело на Денис Попстоев. Видеоклипът към песента е продукт на съвместната работа на лейбъла Yan Brothers с Buddubbaz Tape Company.

Гледайте тв премиерата на видеото – тази вечер в 22:30 ч. в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.