Националната обиколка на Мария Илиева приключи с феноменален успех

Снимка: Олег Котов

Любов в огромни дози се усещаше в 13-те града, през които турнето на Мария Илиева премина. Хиляди развълнувани хора, нестихващи аплодисменти, бисове и буря от емоции съпътстваха всеки един от концертите. Най-мащабната обиколка в кариерата на Мария Илиева до момента приключи с разпродадената от седмици зала в Русе и даде заявка за разтърсващ финал на турнето в София на 06.12. в зала 1 на НДК.

Снимка: Олег Котов

Мария Илиева и музикантите Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Мартин Денев (клавишни), Емилио Мархолев (бас), Владислав Мичев (тромбон) и трио Тринити (беквокали) подариха на меломаните емоционално музикално пътешествие през кариерата на българската поп кралица.

Подгряващ изпълнител на концертите беше Габриела Колева – GABO, а специална изненада на концертите в Благоевград, Бургас и Велико Търново беше появата на Константина Димитрова, Марин Русинов и Симеон Славев – участници в #ОтборМария в „Гласът на България”.

Снимка: Олег Котов

„Каквото и да кажа, ще е малко!” развълнувано споделя Мария Илиева. „Благодаря на всички, които отделиха от времето и средствата си, за да посетят турнето ми. Подарихте ми толкова много щастие и ме направихте най-щастлива на света! По време на всеки един концерт се убеждавам, че хората, които харесват мен и моята музика, са хора, които аз харесвам – и това е вълшебно!”

Подготовката за концерта в София на 06.12. тече с пълна сила, а билетите вече са в продажба.