Миро се завръща като треньор в новия сезон на „Гласът на България“ тази есен по bTV

Един от най-обичаните български изпълнители Миро става част от треньорския състав в предстоящия десети юбилеен сезон на „Гласът на България“ по bTV. Той се завръща в музикалното шоу девет години, след като от самото начало на излъчване на предаването в България, в продължение на три сезона, бе на треньорската позиция и изведе до победа Ивайло Донков, който стана „Гласът на България“ в сезон 2.

Да съм отново на “треньорския” стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!“, споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

Новината за ролята, в която МИРО ще блесне тази есен по bTV, идва след поредица новини, които изпълнителят обяви в последните седмици. В края на април той събра всичките си хитове във великолепен албум, озаглавен „46“, и го представи пред фенове и приятели в напълно разпродадена, дни преди събитието, зала. Всяка от песните в албума носи свой собствен отпечатък в историята на българската музика за последните десетилетия. Освен албум и годишнина, един от най-емоционалните гласове на България обяви и национално турне със заглавие “Best of”. То ще събере големите му хитове, а концертите ще зарадват феновете в Созопол на 11 август, в Бургас на 2 септември, в Стара Загора на 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември и София на 11 октомври.

Тази есен по bTV предстои специалният юбилеен сезон на “Гласът на България” - с още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите на шоуто.  Конкуренцията между треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се превърнат в любими на зрителите. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“, а кой ще бъде той ще решат зрителите на bTV.

До момента, освен Миро, треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро.

 

На сайта на предаването (glasat.btv.bg) можете да следите за актуална информация и всякакви новини за предстоящия сезон.