Миро с впечатляващ The Grand Finale в сряда вечерта

Снимка: Иван Ерменков

Треньорът в последния сезон на „Гласът на България“ – Миро, направи впечатляващ The Grand Finale на турнето си в „Арена София“ в сряда вечерта. В залата звучаха емблематичните му песни - „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“, „Очите“, „Върха на планината“. Публиката пееше в един глас с любимия си изпълнител, който не пропусна и дуетите си с Анелия – „Завинаги“ и с Мария Илиева – „Ако утре няма днес“.

Снимка: Иван Ерменков

Финалът на концерта бе със специалното участие на Евгени Димитров-Маестрото, който изпълни на пиано „Де е България?“, а с изпълнение на сцената стъпи и победителката от десетия сезон на „Гласът на България“ – Надежда Ковачева, която бе от отбора на Миро.

Снимка: Иван Ерменков

Музикалният спектакъл беше кулминацията на турнето Best Of, което стартира през 2023 г., но Миро обяви, че започва всичко отначало и тази година е подготвил за публиката си „Турне 2024“.

Снимка: Иван Ерменков

То ще посети осем града в страната - Пловдив - 17 юни, Плевен - 21 юни, Велико Търново - 11 юли, Бургас - 18 август, Стара Загора - 29 август, Варна - 4 септември, и Русе - 12 септември.

Снимка: Иван Ерменков

Логичният завършек на поредицата от музикални събития ще бъде в зала 1 на НДК на 18 октомври.

Снимка: Иван Ерменков