Миро с премиера на нов сингъл и видео

Той притежава най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас, създател е на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, които са му спечелили заслужено място на върха. След премиерата на сборния си албум с хитове, озаглавен „46“, Миро е готов и с видеото към най-новото си парче Отначало“. Гледайте ТУК.

„Създадох “Отначало” в труден за мен момент. Повтарях си “това ще мине”, “мигът да съм добре ще дойде” и просто исках да направя най-слънчевата и безгрижна песен, на която съм способен в сътрудничество с музикантите, които почитам,“ споделя за песента Миро.

Музиката и текстът са негови, а по аранжимента работят фънк формацията SoulBmoll, Крум Георгиев и Иван Иванов. „Отначало“ е единственото ново парче в траклиста на студийната му колекция „46”, представена в края на април с разпродаден концерт в Pirotska 5 Event Center.

През август Миро тръгва и на национално турне Best Of, което събира големите му хитове от последните 23 години. Музикалната програма ще обиколи шест града, като първо ще премине през Созопол на 11 август, следват Бургас –2 септември, Стара Загора – 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, и София – 11 октомври.

Публиката ще има удоволствието да чуе на живо песни като „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, едни от най-известните му дуети и др. Предстоят и изненади за феновете, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители.

Тази есен Миро ще заеме едно от треньорските кресла в новия сезон на “Гласът на България”, който стартира по bTV.

ВСИЧКИ ДАТИ

Созопол, Летен театър, 11 август

Бургас, Летен театър, 2 септември

Стара Загора, Летен театър 7 септември

Варна, Летен театър 14 септември

Плевен, Летен театър 16 септември

София, зала 1 на НДК, 11 октомври

Билети за турнето на Миро „Best of“: https://bit.ly/44mLYOk

ПОСЛЕДВАЙТЕ МИРО
FACEBOOK |INSTAGRAM | WEBSITE


ПОСЛЕДВАЙТЕ
VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE