Михаела Филева номинирана за „Жена на годината“ в категория „Музика“

2019-а е повече от успешна за Михаела Филева, която пусна супер хитовите парчета „Нова страница”, „Латино сеньорита” с участието на Тото, „Завръщане” с Орлин Павлов, саундтрак към едноименния филм, както и актуалното  „Изгубени в рая“, чийто клип е заснет на о. Лимнос, и доказа защо е на върховете на класациите, като препълни зала 1 на НДК по време на забележителния си първи самостоятелен концерт. И това ако не е за бурни аплодисменти...“

Тази година прекрасната млада дама от треньорите на „Гласът на България“ – Михаела Филева, е номинирана за престижната награда „Жена на годината“ в категория „Музика“. През годините Михаела печели приза два пъти. За 14-а поредна година сп. „GRAZIA“ ще отличи най-вдъхновяващите жени в България в 10 категории. Носителката на приза „Жена на годината“ във всяка категория ще бъде избирана чрез онлайн гласуване на уебсайта woty.graziaonline.bg.

Михаела сподели в социалните мрежи, че тази година е била изключително щура, вълнуваща и успешна за нея. Освен че сбъдна мечтата си да напълни зала 1 на НДК с концерта си през април, Михаела осъществи и първото си самостоятелно турне. Тази година Михаела стана част и от звездните треньори в шестото издание на най-гледаното музикално шоу у нас – „Гласът на България“. Тя отлично влезе в ролята на ментор на музикалните надежди в отбора си.

Талантливата певица можете да подкрепите до 28 ноември 2019 на сайта на сп. „GRAZIA“.