Михаела Филева грабна приза за БГ Албум на Годишните музикални награди на БГ РАДИО

Зашеметяващо чаровната Михаела Филева, треньор в "Гласът на България", не спира да покорява сърцата на феновете. Снощи в зала „Колодрум“ в Пловдив, тя бе наградена с приз за най-добър БГ Албум с "Нова страница" по време на годишните музикални награди на БГ Радио.

Написах "Нова страница" на един дъх, буквално за няколко часа, седнала на пианото. Текстът и музиката са много емоционални, затова и заложих на семпъл аранжимент - само глас и пиано. Песента е заглавната от втория ми албум, което я прави още по-специална. Благодаря на Бойко Щонов за невероятното видео, което създаде за нея” – споделя магнетичната певица в интервю за радио N-JOY.

Новата 2019 година се оказва следващата голяма крачка в кариерата на популярната изпълнителка, която през април напълни зала 1 на НДК по време на първия си самостоятелен концерт.

Звездата на Михаела Филева изгря през 2012 година, когато подписа договор с Монте Мюзик след участието й в реалити формата “X Factor”. През 2013 година Графа написа за нея “Опасно близки”, която я изстреля по върховете на класациите и е първата крачка към утвърждаването й като фактор на сцената.

Михаела Филева е артист, който съчетава в себе си талант, харизма и всеотдайност към музиката и почитателите й. Още в началото на кариерата й тя впечатлява с качествата си на танцьор, като се класира на второ място в популярно телевизионно танцово шоу.

Първият албум на Филева “Инкогнито” излиза през 2015, а през май тази година беше издаден втория - “Нова страница”. Песните “И аз съм тук”, “Приливи и отливи”, "Когато ти трябвам”, “Бойкот”, “Без етикети”, “Играем за победа”, “Цяла нощ”, „Танцувам само за теб“, „Инкогнито“ са само част от хитовете на Михаела, които изграждат образа й на музикант през годините.