Мария Илиева влиза в „Гласът на България“

В предпоследния епизод на вокалните двубои на 22 април, участници от отбора на Поли Генова ще излязат на сцената на най-гледаното музикално риалити като дует, но и в конкуренция помежду си, с изпълнение на две хитови песни на Мария Илиева - „Чуваш ли ме?“ и „Минало“. Лично музикалната звезда ще присъства на репетициите на младите певци, за да им даде ценни съвети и напътствия. „Колкото по-смирен и вътрешно убеден във възможностите е един артист, толкова по-успешен е“, ще сподели част от опита си Мария Илиева.

Досега във вокалните двубои в пети сезон на „Гласът на България“ 12 уникални гласове надпяха конкуренцията. Четирима изпълнители бяха откраднати и смениха отборите си. Калина Енчева беше „взета“ от Иван Лечев, Рафаел Пашамов продължава в силния отбор на Графа, Оливия Николова отива на супер битките в тима на Камелия, а Анна Азатян вече е в отбора на Поли Генова. В неделя вечер битката продължава, а напрежението става все по-голямо. Всеки треньор има право на една последна кражба, като само двама от тях ще оползотворят тази възможност в предстоящия епизод на най-гледаното музикално риалити.  

В шоуто отново ще се появи миналогодишната финалистка Симона Загорова, но този път вместо на сцената, тя ще преживее емоционални моменти в бекстейджа, където ще стиска палци на най-добрата си приятелка Никол Тодорова. Дали младата надежда от отбора на Камелия ще превъзмогне своята неувереност и срещу кого ще се изправи на сцената, зрителите на bTV ще разберат в неделя, 22 април, от 20.00 часа.