Мария Илиева с най-мечтания старт на турнето си

Певицата започна серията от концерти с три поредни дати в Северозапада. Нестихващи аплодисменти, публика на крака и сълзи от щастие и емоция – с това ще остане в историята началото на турнето на Мария Илиева.

„С благодарност за цялата любов, с която ме дарявате през всички тези години, аз и моите музиканти ще ви дадем нашата тази вечер!” – с тези думи Мария Илиева откри близо двучасовите спектакли на Драматичните театри във Видин, Монтана и Враца. С бенд от деветима музиканти и перфектен звук, осветление и мултимедия, певицата поднесе изживяване, което ще се помни дълго.

Публиката не ѝ остана длъжна – „Не съм си и мечтала за по-топло посрещане,” сподели Мария. Публиката – в най-разнообразна възраст – танцуваше и пееше на всяка песен, а обменът на енергия беше осезаем.

Мария Илиева блестеше с рокли, специално изработени за нея и турнето от Радичев. На сцената блестяха и трио Тринити, които не само изпълняваха беквокалите, но и получиха възможност да изпеят две от авторските си песни „Съвършен” и „Буря”. Концертите пък откри Габриела Колева – GABO. И четирите безкрайно талантливи певици са участници в предишни сезони на „Гласът на България”, а Мария сподели от сцената, че е изключително щастлива да бъде треньор в 10-ия юбилеен сезон, защото я среща с нови и нови музикални феномени.

Следващите дати от турнето на Мария Илиева са на 09.10. в Сандански, 16.10. в Пловдив и 19.10. в Благоевград. Билетите са в продажба на epaygo.bg, grabo.bg и на всички каси на EasyPay.