Мария Илиева превърна Зала 1 на НДК в ЛЮБОВ

Снимка: Нели Куртева

Поп кралицата, треньор в настоящия сезон на „Гласът на България“, подари на феновете си близо тричасов музикален спектакъл, за който ще се говори дълго. Ако една дума може да опише атмосферата в Зала 1 снощи, тя би била Любов.

Глас, присъствие, заряд, емоция – Мария Илиева надхвърли всички представи за висококачествена музикална продукция. Ударно начало на концерта даде женски народен хор „Ваня Монева”, които разчувстваха публиката с изпълнението си на “Дельо хайдутин”. Още с излизането си на сцената Мария Илиева даде заявка, че вечерта ще надмине всички очаквания.

Снимка: Нели Куртева

Михаела Филева, Графа, Живко Петров, Миро и Любо бяха специални гости на концерта. Трио Тринити, които изпълняваха беквокалите, представиха авторската си музика за пръв път на сцената на Зала 1 на НДК. В обособена бавна част на концерта Мария Илиева остави публиката без дъх с изпълненията си на „Сама” и „Любов” под акомпанимент на Живко Петров, „Остани тази нощ”, както и най-новия сингъл в дует с Миро – „Ако утре няма днес”.

Снимка: Нели Куртева

В края на концерта, сред нестихващи аплодисменти, певицата изказа възхищението си от присъствието на толкова много деца в залата, които в действителност са много по-млади от голяма част от песните ѝ. Съвсем спонтанно Мария ги покани на сцената за изпълнението на „Играя стилно”.

Снимка: Нели Куртева

Два биса в Зала 1 на НДК, безапелационна любов и признание от феновете сложиха край на националното турне на Мария Илиева, което премина през 14 български града. Десетки хиляди се насладиха на безкрайния талант на българската поп дива, фантастичната музика, поднесена от нея и бенда ѝ, и огромната любов, с която бяха препълнени всички зали.