Мария Илиева е мишена на новия СУПЕР БЛОК БУТОН в предстоящия епизод на „Гласът на България“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Още необикновени и завладяващи гласове, шокиращи блокирания и неочаквани изненади очакват  зрителите на bTV в новия епизод на „Гласът на България“ – тази неделя от 20:00 ч. След силното начало на десетия сезон миналата неделя, то във втория епизод на обичаното музикално шоу – нещата буквално ще излязат извън контрол, а емоциите ще достигнат своя връх. Невероятно силни участници със страхотна енергия и присъствие ще накарат DARA, Мария Илиева, Миро и Мастър Лечев да „кръстосат шпагите си“ след не едно от изпълненията на сцената. Поп дивата Мария Илиева ще се окаже „на мушката“ на новия СУПЕР БЛОК БУТОН, благодарение на своите колеги, а изходът от някои забавни ситуации между тях ще е „Двама се карат - DARA печели“, за радост на треньора-победител в последния сезон.

Тази неделя в „Гласът на България“, 12 години след първото си явяване в шоуто, ще се завърне братът на фолк-певицата Роксана, който смята, че „има недовършена работа от миналия път“. Шармантен участник познат като Микеле от Видин, ще впечатли треньорите и ще вдигне летвата с избора си на песен на Софи Маринова, а певица със сериозен опит зад гърба си ще стъпи в бляскавото шоу, за да предизвика себе си, да преодолее страховете и да открие отново смисъла в живота си.

В новия епизод на почит ще е българската музика, а участниците ще изпълнят едни от най-обичаните песни на - Стефан Вълдобрев, Георги Христов, D2, Ку-Ку бенд, Софи Маринова и други. Музиката е най-ценната опората за млада певица, преживяла изключително тежка история, която успява да остави зад гърба си. Именно тя е мотивът й да върви напред и да стигне до голямата сцена на „Гласът на България“, и да  продължи да вярва в себе си.

Изненадите и хубавата музика ще вървят ръка за ръка в неделя вечерта, а може би най-големият сюрприз за сезона ще е за четиримата звездни треньори, които първо истински ще се изумят, след което ще получат една много специална покана и за финал ще преминат към голяма забава всички заедно на сцената. Уникално пънк-рок-метъл изпълнение ще „отвее главите“ им, а след поредния впечатляващ участник Миро със задоволство ще обяви, че тази година именно той е представителят на колегите от поп-фолка.

Изключителни гласове, темпераментни участници, страхотна енергия и невероятни обрати очакват всички пред екраните в неделя от 20 ч. по bTV. Още новини и ексклузивни срещи с треньорите и кандидатите за титлата „Гласът на България“, ще откриете на glasat.btv.bg и в каналите на предаването в социалните мрежи и you tube.