Любо Киров събира фенове и приятели за премиерата на видеото „Восъчен герой“ на живо

Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото към новата си песен „Восъчен герой“. Премиерата ще бъде на 2 юли зад музея „Земята и хората“. Точно в 21:00 часа всички, дошли на място, ще изгледат за първи път на живо видеото, което е дело на режисьора Валери Милев.

„Восъчен герой“ е абсолютно различно нещо, което се случва в моята кариера. Това е модерно рок парче, което ще изненада някои, други ще бъдат много щастливи, че намират новия Любо Киров. Рок музиката винаги е била в мен, но много малко хора знаят, че това е така“, сподели Любо Киров.

За първи път той изпя песента пред публика по време на наградите на БГ Радио тази година и реакцията на феновете логично доведе до реализирането му като сингъл с видео към него.

„Искам да благодаря на всички, които ме направиха толкова смел да показвам все повече от себе си. Благодаря на моите фенове, които са част от големите концерти, от турнетата, с които се срещаме на живо. Обещавам ви, че „Восъчен герой“ ще е част от „Турне 2023“, добави още Любо Киров.

Големите концерти започват с две дати в Пловдив - на 2 и 3 август в Античния театър. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. Предстои добавянето на още дати. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост-изпълнители.