Любо Киров с три награди за българска музика

Един от най-добрите гласове на музикалната сцена и треньор в предстоящия сезон на “Гласът на България” - Любо Киров, грабна цели три от годишните наградите за българска музика на официална церемония в петък вечер в Пловдив.

Песента “Целуни ме” бе отличена в категория “песен" и “текст", чийто автор е Любо Киров, а в категория “комбинация” статуетката отново отиде при него за песента „Където няма време“, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.

През април Любо Киров издаде дългоочаквания от феновете нов албум „Целуни ме“, а преди по-малко от месец, в легендарната лондонска зала “Troxy" той изнесе грандиозен концерт на световно ниво.

През лятото изпълнителят ще направи турне из страната, за да представи новия си албум с концерти във Варна - на 21 юли, в Бургас – 3 август и в Пловдив – 9 август. Финалът на турнето е с голям концерт в зала 1 на НДК на 4 ноември.

Тази есен Любо Киров отново ще седне на едно от треньорските кресла в деветия сезон на “Гласът на България”, за да избере най-добрия “Глас на България”, заедно с Галена, DARA и Иван Лечев.

На церемонията в Пловдив, Мастър Лечев също бе отличен в категория “група” със Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени”.