Кристина Иванова е победителят в третия сезон на "Гласът на България"

17-годишната Кристина Иванова от отбора на Десислава е победителят в третия сезон на най-гледаното музикално шоу "Гласът на България". Тя достигна до финала заедно с Невена Цонева от отбора на Миро, Анна Пешева от отбора на Орлин Горанов и Ати Молова от отбора на Наско.

След първата част от надпреварата отпаднаха Анна Пешева и Невена Цонева, която взе решение сама да се оттегли от шоуто. Кристина и Ати влязоха във финална битка, която донесе на момичето от Попово титлата "Гласът на България", запис на сингъл, 20 000 лева и чисто нов автомобил. Успехът на Кристина бе предсказан и от гост-звездата Sergio, който в края на концерта и преди обявяването на резултатите излезе на сцената и изпълни хита си "Without You" с други двама участници от този сезон на шоуто – Селим и Севин.

Драматичните събития и резултатите от гласуването проследиха близо 1 250 000 зрители. В пика на зрителския интерес риалитито е гледано от почти 1 423 000 души. "Гласът на България" убедително печели битката за зрителското внимание с аудиторния дял на финалния епизод 47.26.

Големият финал в "Гласът на България" бе излъчен на живо по bTV вчера вечерта - 21 декември, от 20.00 часа. За финалния концерт дамите бяха подготвили по три песни – една, избрана им от „Ку-ку бенд”, една заедно със своя ментор и една, която според тях ще ги представи най-добре.

На сцената на шоуто прозвучаха оригинални интерпретации на хитове като "New York, New York" в акомпанимент на Берковската духова музика, японската "Шима ута", лиричното изпълнение на "Gangnam Style" и други. Четирите момичета изпълниха заедно със своите ментори и хитове като "Минаваш през мен" на Каризма, представен от Миро и Невена, "Чуй ме" – Орлин Горанов и Анна, "Right Here Waiting" на Ричард Маркс –  Десислава и Кристина, а Наско се престраши да излезе от зоната на рока и заедно с Ати изпълни баладата "Дали съм жив".

Как се чувства Кристина Иванова броени часове след победата в "Гласът на България", какво предстои на младата изпълнителка и какво мислят за успеха й менторите в шоуто, вижте тук.