Кристиан Грънчаров с дебютно видео след „Гласът на България”

Днес, 24 октомври, ексклузивно на официалния сайт на „Гласът на България” ще бъде представен дебютния видеоклип на Кристиан Грънчаров, участник в четвъртия сезон на най-успешното музикално риалити у нас. „Завинаги” е първата реализирана авторска песен на момчето, което спечели публиката по време на шоуто с кавъри на Ед Шийрън. Кристиан е вторият талант от „Гласът на България”, който продължава своя музикален път с подкрепата на bTV Media Group и „Монте Мюзик”. Миналата седмица победителят Радко Петков зарадва феновете си със своя дебютния сингъл.

Кристиан Грънчаров написва първите ноти на „Завинаги” преди години, но завършва парчето след финала на „Гласът на България”. Авторският вариант на песента оживява благодарение на „Монте мюзик” с нов аранжимент от Борислав Бояджиев - DJ Борче.  „Много се зарадвах, когато разбрах, че „Монте Мюзик“ ще ме продуцират, тъй като това е компанията, която все още държи на изкуството и качеството на музиката”, коментира Кристиан работата си с треньора си от „Гласът на България“ Владимир Ампов – Графа и лейбъла му.

Видеоклипът на песента „Завинаги” е продуциран от bTV Media Group и е дело на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion, който стои зад реализацията на най-добрите родни музикални видеа. „Това, че песента ще излезе с клип беше страхотна изненада, за която съм много благодарен. Всички знаем, че в днешно време хубавите песни вървят с хубави видеоклипове”, продължава 21-годишният студент в НМА „Проф. Панчо Владигеров“.

Видеото към „Завинаги” е заснето през един от последните топли и слънчеви дни на лятото, в едно от най-живописните кътчета на Витоша само на 10 минути от София. Bashmotion използва максимално красотата на природата в заснемането на клипа и залага на изключително музикантски сюжет, в който китарист намира в гората изоставени субтромбон, тромпет и баскитара. „Впечатлен съм от Кристиан и неговото зряло сценично поведение. Въпреки че е без много опит, той се държи като изграден артист”, споделя режисьора след снимките на клипа на Кристиан, които преминават с изключителна лекота и удоволствие.

Петият сезон на продуцираното от bTV Media Group шоу „Гласът на България” ще се завръне в ефира на телевизията през пролетта на 2018 г. Кастингите продължават в големите градове на България от 3 до 11 ноември. Подробна информация за датите и местата е публикувана  на официалния сайт на шоуто www.glasat.btv.bg и на официалната фейсбук страница.

Дебютното видео на Кристиан Грънчаров „Завинаги” може да гледате ексклузивно ТУК